Perfekt för dig som vill berätta roliga gåtor

Har du fått tilldelat ett uppdrag, eller själv vill ta initiativet, till att berätta roliga gåtor och letar efter inspiration har du kommit helt rätt. Eller du är åtminstone på rätt väg då du ska få höra en rekommendation till just dig som tycker om gåtor.

 

En sida som samlar roliga gåtor online

På nätet finns saker man både kan skratta och gråta av. Här finns till och med skämtsamma, kluriga, klassiska och riktigt dumma gåtor som man nästan behöver nedgradera sin IQ-nivå för för att lista ut. Alla roliga gåtor som du kan tänka dig kan du numera hitta samlade på en och samma sida på nätet och låta dig inspireras av kostnadsfritt och utan hakar. Sedan är det bara upp till dig att leverera dem på ett så bra sätt så möjligt så att sällskapet kissar i byxan. Det kanske inte är läge att berätta en sån vid Nobelmiddagen dock. Titta in på länken för att hitta roliga gåtor som du kan använda dig av på studs eller för att noga planera en strategi för att få chefens gillande eller för att få intresserade partners springande efter dig på krogen.

 

Imponera med din skämtsamma sida

 

Så vad gör du med en dåraktig men skämtsamt berättad gåta då? Det beror ju helt på i vilken situation du ämnar att släppa den lös. Och framförallt för vem och vad de förväntar. Det är en bra idé att sticka ut enligt gemene hypotes. Det är ju också enligt speciellt servicebranschen ett vedertaget mantra att överträffa någons förväntningar. Gör precis det med en gåta som tar alla på sängen. En gåta som verkar ha en intelligent lösning men får alla att brista i skratt när man kommer fram till att svaret är det alla inte vågat gissa högt på. Ta dig tid att iaktta din publik – de lär kolla sökande på varandra och på dig och situationen kan lätt bli lite pinsam vilket får alla att skratta högre när det väl släpper. Roliga gåtor borde vara ett självklart inslag i alla sorters fester och familjeträffar. Det borde vara ett självklart val när man vill inleda ett tal till kungen eller om man vill att grannarna ska städa upp efter sig i tvättstugan. En smart taktik när man vill bryta isen och vill komma till något mer seriöst efteråt. Eller då man bara vill bre på mer och mer skämt och ha alla gäster klaga på träningsverk i magen och käkar dagen efter, och ha folk snacka om er kväll veckan efter. Det där, mina vänner, är en lyckad tillställning. Och det kunde inte heller bli billigare. En klurig gåta kan man ju ställa någon inför när som helst. Bara tänk dig möjligheterna. I hissen, i busshållplatsen och när du vill göra en hiss pitch. Var lite udda och pitcha inte alls, utan indirekt. Det bästa med gåtor är att de också uppskattas av alla åldrar. På det sättet blir det en skrattfest med familjen.